Craps  

Craps SpeelHoofdzaak

Er is geen probleem vindend een craps lijst wanneer u in casino loopt. Enkel zal het hoofd rechtstreeks voor de lijst die een bos van spelers heeft die opgewekt lawaai maken en u een geschikte lijst met een grote menigte vinden. Met een volle zaal die alle soorten instructies schreeuwt, vinden de beginners vaak het spel vrij af en toe intimiderend. Het aantal weddenschappen dat door spelers kan ook worden gemaakt voegt aan dit het verwarren menagerie toe.

In waarheid, is het spel werkelijk gemakkelijk te leren en te spelen. Hoewel er vele weddenschappen zijn die kunnen worden gemaakt, door de lijstlay-out eenvoudig te controleren zult u reeds de meeste weddenschappen vinden u werkelijk moet maken. Met slechts een paar praktijkzittingen, kan om het even welke beginner gemakkelijk worden hangt van het spel.

Wij zullen heel wat dingen noodzakelijk in een spel van craps bespreken. Hier is een lijst van onderwerpen die wij zullen behandelen aangezien wij het spel analyseren:

De geschiedenis van het Spel Etiquette van het Spel van het Spel van Grondbeginselen Craps wedt - de Lijn van de Pas en gaat de geen Weddenschappen van de Lijn over - de Gekomen Weddenschap en Kom niet Weddenschap - de Enige Weddenschappen van het Broodje - de MultiWeddenschappen van het Broodje - de Weddenschappen van het Voorstel - de Weddenschappen van Kansen Begrijpend Waarschijnlijkheid en de Strategie dobbel van de Rand van het Huis en het Beheer Bankroll de Lijst van de Grondbeginselen van de Controle van terminologie dobbelt die in het spel wordt gebruikt

Wij zullen behandelen waar het spel kwam uit en hoe het in het spel bleek dat wij vandaag het hebben geweten. Wij zullen ook bespreken wat wij over het spelspel in kwestie moeten weten. Dat zal het begrip van de vreemde het kijken lijstlay-out omvatten. Nadat u over deze dingen gaat zult u onmiddellijk het stof zien regelen en alles zal duidelijk beginnen te kijken.

Een reusachtige brok van onze bespreking zal aan het leren van de verschillende weddenschappen worden gewijd die een speler kan maken. Wij zullen een beschrijving van de verschillende weddenschappen en ook een aanbeveling voor beginners omvatten. Het is noodzakelijk voor beginners om elke weddenschap te proberen beurtelings, zodat adviseren wij dat na elke bespreking die de beginners zouden moeten uitoefenen makend elke weddenschap alvorens vooruit met volgende zich te bewegen.

Nadat alle weddenschappen zijn behandeld, hebben wij waarschijnlijkheid en huisrand in de bespreking omvat. Deze zijn noodzakelijk aangezien de spelers opgeleide besluiten zouden moeten nemen waarop te maken weddenschap. De strategie en bankroll het beheer worden ook gezet op zijn plaats om met dit te helpen kwestie.

Een paar lekkernijen om beginners uit te helpen zijn dobbelen controle en spelterminologie. Deze helpen uit beginners met het begrip van de woorden die door spelers gelijk en een paar uiteinden worden gebruikt wanneer zij krijgen om de shooter rol te spelen.

 
Craps Basics   

Close